Eh poster filem Melayu lama

by Mashi on February 13, 2012

Mesti di kalangan anda ramai suka menonton filem-filem lama era P.Ramlee kan dan filem hitam putih.Walaupun berulang-ulang kali menontonnya tidak pernah jemu sampaikan setiap dialog dalam filem tu kita hafal.Tapi pernah tak korang tengok poster filem-filem tersebut.Meh Mashi nak berrkongsi poster-poster filem era hitam putih.

Dibawah ini pula antara poster berwarna filem zaman hitam putih.

 

p/s : tiada yang lama tiadalah yang baru kan?

{ 1 comment… read it below or add one }

HajijahNo Gravatar September 23, 2013 at 09:44

Salam…

Thanks a lot for the post ni… I really like to meet Ehmashi to talk about the poster filem lama ni… coz im doing a research on it… please email me if u agree n free to meet me…

thanks, have a nice day.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: